AJANKOHTAISTA KAUSI 2022-2023


5.5.2023 Hieno hiihtokausi takana! Olemme nyt lopettaneet latujemme ylläpidon. Kiitos hiihtäjille, jäsenille, talkoolaisille ja tukijoillemme! Mukavaa kevättä ja kesää!

15.4.2023 Raattaman Reitit Pilkkikilpailu                                                                                                                                   Kiitos vielä kaikille teille, jotka osallistuitte viimeviikkoiseen pilkkitapahtumaamme - pilkkijät, kahvilavieraat, arpojen ostajat, arpapalkintojen lahjoittajat ja talkoolaiset! Tapahtuman tuotto käytetään latujemme ylläpitoon.

Tulokset yleinen sarja: 1. Elina Aaltonen, siika 290 g 2. Anneli Heino 3. Harri Keinovaara

Tulokset lasten sarja alle 15 v: 1. Hilla Kallunki, ahven 170 g 2. Eemi Väyrynen 3. Pihla Alatalo

Arpajaispalkintoja lahjoittivat: Arcti Food Oy, Autton kauppa, Hettula Oy, Hullu poro -konserni, Kaffe Obscura, Kittilän Hanakat, Kittilän autotarvike, Kittilän kukka ja hautauspalvelu Lumitähti, Kittilän kunta, Kittilän Neste, K-market LevinPoro, KoneMuonio Oy, Konevuokraus Timpuri Oy, Koutakuva, Lapland Hotel Pallas, Lauran puutarha, Levifood, Levin hissit, Levin K-Rauta, Muonion rakennustarvike Oy, Northern Lights Ranch, Northern Lights Village, Hartwall / Saimaa brewing co, Tunturi-Lapin luontokeskus, Tunturiporo. Suurkiitokset!

25.3.2023 Raattaman Reitit järjestää Pilkkikilpailun Painavin kala voittaa. Sarjat: aikuiset 15€, alle 15-vuotiaat 5€. Palkinnot: 1. sija 25 % osallistumismaksuista, 2. sija 15 % ja 3. sija 10 %. Lisäksi makkaraa, kahvia, mehua, arpajaiset, ohjelmaa. Varaathan käteistä rahaa. Ilmoittautuminen alkaa klo 12.30. Pysäköinti Vuontispirtintie 267. Tervetuloa viettämään mukavaa ulkoilupäivää!

15.2.2023 TULISTELUA HIIHTOLOMAVIIKOILLA

Tule juttelemaan hiihdosta, retkeilystä ja meidän reiteistä!
Tarjolla makkaraa ja mehua.

- ti 21.2. Klo 13-15 Ahovaaran laavu
- pe 3.3. Klo 13-15 Harrisaajon laavu
- to 9.3. Klo 13-15 Porotilamajoitus Autton kota

Ahovaaran laavu on Ahovaaran kierroksen varrella. Lähin parkkipaikka on Tunturihotelli Vuontispirtin viereinen kansallispuiston parkkipaikka, Porosaivontie 2. Tästä noin 1,5km nousu laavulle.

Harrisaajon laavu on Raattaman kierroksen varrella, n. 6km Vuontispirtiltä ja saman verran Raattaman kaupalta. Lähimmät viralliset parkkipaikat noilla em. paikoilla. Harrisaajontien varresta saattaa löytyä leveämpi kohta, johon auton voi jättää.

Porotilamajoitus Autton kota on Raattaman kierroksen varrella, Vuontispirtin ja kylän välillä. Porotilamajoituksen pihaan voi jättää auton, lisäksi vieressä on levike tien varressa. Autolla pääsee siis aivan kodan viereen.

Säävaraus - kovalla kelillä ei järjestetä. Mahdollinen peruutus ilmoitetaan netti- ja FB-sivuillamme samana aamuna.

TERVETULOA!

15.2.2023 Huom! Hannukurun huoltoreitillä Ounastien varresta on käynnissä puuhuolto kelkoilla. Hannukurun latu ei ole vielä auki.

28.1.2023 Kuutamohiihto su 5.2. klo 18. Tavataan Vuontispirtin viereisellä parkkipaikalla. Hiihdetään joko Tynnyrikierros 9km tai Hommakierros 4km osallistujien toiveiden mukaisesti. Säänmukainen varustus ja pilvisen sään varalle otsalamppu. Pakkasvaraus - kovalla pakkasella ei järjestetä.

27.1.2023 Sarvijärven kierros on päästy nyt myös ajamaan.

26.1.2023 HUOM! Pallakselle menevä latu on suljettu Sarvijärven kohdalta eteenpäin lumivyöryvaaran vuoksi! Alueella on jo havaittu lumivyöryjä!

07.12.2022 Latujen kunnostus on vihdoin päästy aloittamaan. Nyt on ajettu Ahovaaran lenkki sekä Homma- ja Tynnyrikierros. Kunto hyvä, lukuunottamatta muutamin kohdin ladulla törröttäviä vaivaiskoivuja.
Tervetuloa hiitelemään!

05.12.2022 Uusi hiihtokausi on alkanut. Nyt on lunta sen verran, että perinteisen latua pääsee hiihtämään Ahovaaran-, Homma- ja Tynnyrikierroksilla
Hommajärven laavu.

Raattaman Reittien tampparitalli.